Hieronder vind u een handleiding voor het instellen van een e-mailaccount op uw iPhone of iPad.

U kunt eventueel ook de handleiding van Apple inzien:

https://support.apple.com/nl-nl/HT201320

1. Op uw iPhone/iPad gaat u naar Instellingen, dan naar Mail, dan naar Accounts waar u klikt op Nieuwe account

2. Indien u geen Exchange bij ons afneemt maar u wilt graag een e-mailaccount uit DirectAdmin toevoegen dan kiest u voor Anders en vervolgens kiest u voor Voeg mailaccount toe

Als u het e-mailaccount op meerdere apparaten wilt gebruiken kunt u het best gebruik maken van IMAP. Hiermee blijft de e-mail in de mailbox op de server, met POP3 download u alle mail uit uw mailbox naar uw apparaat.

U heeft de volgende instellingen nodig:

Inkomende mailserver: mail.uwdomeinnaam.nl (uw domeinnaam.nl vervangt u door uw eigen domeinnaam)

Inkomende mailpoort: POP3 110 - IMAP 143

Gebruikersnaam: (uw volledige mailadres)

Wachtwoord: (uw wachtwoord)

Uitgaande mailserver: mail.uwdomeinnaam.nl (uw domeinnaam.nl vervangt u door uw eigen domeinnaam)

Uitgaande mailpoort: 587 (SMTP)

Gebruikersnaam: (uw volledige mailadres)

Wachtwoord: (uw wachtwoord)

5.Nadat u het account heeft aangemaakt, kunt u kiezen wat u wilt synchroniseren.