Hieronder de meest gestelde vragen op een rijtje!

• Waarom is mijn website offline en werkt e-mail niet meer?
    Het kan hier gaan om een IP blokkade, dit gebeurt vaak nadat er te vaak foutief is ingelogd op e-mail of Direct Admin. Meer informatie kan je hier vinden: Mijn IP adres is geblokkeerd

• Hoe kan ik telefonisch contact opnemen met Trans-iX hosting?
    Het is helaas niet mogelijk om zelf telefonisch contact op te nemen met ons. Indien er telefonisch contact gewenst wordt kan er een terugbel verzoek ingediend worden.
    Dit kan per e-mail. Zorg er voor dat je de vraag of het probleem/melding en een terugbel verzoek in een e-mail zet. Deze mag verstuurd worden naar: servicedesk@trans-ix.hosting

• Welk pakket past bij mijn wensen?
    Er zijn veel verschillende wensen en doelen van websites. Twijfel je tussen de pakketten die wij aanbieden? Soms is het makkelijk persoonlijk hierover te worden geïnformeerd. Neem gerust contact met ons op voor advies.

• Hoe kan ik betalen?
    Een bestaande klant kan gebruik maken van verschillende betaal mogelijkheden zoals: Bankoverschrijving, iDeal of automatisch incasso.
    Een nieuwe klant dienst de aangevraagde dient direct te betalen via iDeal of PayPal.

• Kan ik een pakket zonder domein afnemen?
    Dit is alleen mogelijk voor een bestaande klant. Een nieuwe klant is verplicht een domein er bij af te nemen.

• Hoe moet ik inloggen in het klantenpaneel?
    Inloggen in het klantenpaneel kan gemakkelijk via https://mijn.trans-ix.hosting/klantenpaneel/
    Indien je niet meer in het bezit bent van de inlog gegevens dan sturen wij deze per e-mail, deze zal naar het e-mail adres verstuurd worden dat gekoppeld is aan de debiteur. Het aanvragen van nieuwe inloggegevens kan per e-mail: servicedesk@trans-ix.hosting

• Wat is de opzegtermijn?
    De opzegtermijn bedraagt 1 maand.

• Hoe krijg ik de verhuiscode van een domein?
    Het opvragen van een verhuiscode/verhuistoken kan gedaan worden in het klantenpaneel. Meer informatie over het opvragen van een verhuiscode kan je hier vinden: hoe krijg ik de verhuiscode van een domein

• Autorisatiecode opvragen knop ontbreekt?
    Het kan zijn dat de knop autorisatiecode opvragen ontbreekt, dit heeft te maken met openstaande facturen. Deze moeten eerst worden voldaan.

• Wat gebeurt er als ik het datalimiet overschrijd?
    Indien het limiet van de webruimte wordt overschreven dan zal de e-mail niet meer binnenkomen in het webhostingpakket. Het is dus verstandig om dit in de gaten te houden.

• Kan ik mijn webhosting pakket upgraden?
    Een upgrade van een webhostingpakket kan aangevraagd worden per e-mail. Dit kan verstuurd worden naar: servicedesk@trans-ix.hosting

• Hoe plaats ik mijn website online?
    Dit is afhankelijk van het soort website, indien u een website offline heeft gemaakt kunt u deze online plaatsen via FTP. Meer informatie over FTP vind je hier: FTP

• Wat is dataverkeer?
    Dataverkeer is het aantal GB dat wordt verbruikt door het bezoeken van je website of het versturen van e-mail. Wanneer iemand je website bezoekt dan downloadt hij bestanden naar zijn computer om deze te bekijken. Hoe meer bezoekers je hebt, hoe meer data je website verzendt.

• Hoe snel is mijn pakket online?
    Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals: de betaling dient afgerond te zijn voor de diensten en het domein dient geregistreerd te zijn. Indien dit allemaal op orde is kan een pakket al binnen enkele minuten online zijn.

• Wat is een subdomeinnaam?
    Een subdomeinnaam, ook wel subdomain genoemd is een langere variant van een domeinnaam. Je kan het zien als een onderdeel van een bestaande domeinnaam. Een voorbeeld van een subdomeinnaam is bijvoorbeeld “webhosting.trans-ix.hosting”. Dit is dus een subdomein van het domein puurhost.nl
    Over het algemeen wordt een subdomeinnaam vaak gebruikt als ontwikkelomgeving, zoals dev.trans-ix.hosting. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor het hosten van een gescheiden onderdeel van je website, bijvoorbeeld een helpdesk systeem.

• Hoe maak ik een e-mail account aan?
    Een e-mail account kan aangemaakt worden in het Direct Admin controle paneel. Meer informatie over E-mail accounts aanmaken en instellen kan je hier vinden: E-mail

• Mijn-e-mail-komt-in-de-spambox, wat doe ik hier aan?
    Het is zeer vervelend als uw e-mail niet aankomt bij de ontvanger, er kunnen meerdere oorzaken zijn. In dit artikel worden deze allemaal behandeld