U kunt het wachtwoord voor uw mailboxen heel makkelijk wijzigen in uw Direct Admin paneel

Na het inloggen klikt u op 'E-mail Accounts'

Hier ziet een overzicht van de accounts die u in gebruik heeft in pakket. Aan de rechterkant ziet u 'Change' staan, door hier op te klikken kunt u het wachtwoord per e-mailaccount wijzigen.

U kunt zelf een wachtwoord invullen, of een 'Random' wachtwoord in te laten vullen. Deze laatste optie is wel veiligste optie.